Ενταξη τ.Αντιδημάρχου Γλυφάδας Ν.Νικολάου στην παράταξη του Τ.Γκουριώτη

Ενταξη τ.Αντιδημάρχου Γλυφάδας Ν.Νικολάου στην παράταξη του Τ.Γκουριώτη

Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του απερχόμενου δημάρχου Γλυφάδας Γ.Παπανικολάου και εντάχθηκε στην παράταξη «Η Γλυφάδα μπροστά» του υποψηφίου δημάρχου της πόλης Τάσου Γκουριώτη ο πρώην διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών και τέως αντιδήμαρχος Γλυφάδας Νίκος Νικολάου.

Ο Νίκος Νικολάου έχει διατελέσει, διευθυντής στην ΙΕ΄Δ.Ο.Υ. Αθηνών, Έκτακτος Καθηγητής Λογιστικής Τ.Ε.Ι. Πειραιά, και έχει μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση αφού εκλέγεται επί 9 συναπτά έτη δημοτικός σύμβουλος.

Ο τ. αντιδήμαρχος απηύθυνε επιστολή στον απερχόμενο δήμαρχο Γ. Παπανικολάου με την οποία του ζητεί να απαντήσει στα όσα τον κατηγορούν αριθμός δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας (δηλαδή αυτοί που έχουν εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο του Γ. Παπανικολάου) και προβάλει ζητήματα αρχών στο κείμενο της παραίτησής του.

Ο εκδότης Τάσος Γκουριώτης επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Η Γλυφάδα μπροστά» με δήλωσή του ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη το Νίκο Νικολάου και σημείωσε ότι «Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές θα αναμετρηθεί το νέο με το παλιό και η καθεστωτική αντίληψη διοίκησης του Δήμου με την φιλοσοφία της ανοικτής και διάφανης διακυβέρνησης.

Θα αναμετρηθεί η αδιαφορία απέναντι στο έγκλημα με τον πόλεμο κατά της εγκληματικότητας που κηρύξαμε. Θα νικήσουμε. Καλωσορίζουμε το Νίκο Νικολάου στην παράταξη «Η Γλυφάδα Μπροστά»