Ο πρώτος διοικητής της Δύναμης «Δ» αντιστράτηγος Α.Βίγλας εντάχθηκε στο ψηφοδέλτιο «Η Γλυφάδα Μπροστά» του Τ.Γκουριώτη

Ο πρώτος διοικητής της Δύναμης «Δ» αντιστράτηγος Α.Βίγλας εντάχθηκε στο ψηφοδέλτιο «Η Γλυφάδα Μπροστά» του Τ.Γκουριώτη

Ο πρώτος διοικητής της Δύναμης «Δ», της Διακλαδικής Δύναμης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, αντιστράτηγος Αναστάσιος Βίγλας, γέννημα θρέμμα Γλυφάδας, εντάχθηκε και αυτός και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην παράταξη «Η Γλυφάδα Μπροστά» του υποψήφιου δήμαρχου Γλυφάδας, Τάσου Γκουριώτη.

Ο αντιστράτηγος Αναστάσιος Βίγλας εισήγαγε νέες μεθόδους εκπαίδευσης στις Ειδικές Δυνάμεις και όταν συστήθηκε το 2013 η Δύναμη «Δ», την οργάνωσε με τέτοιο τρόπο που για πρώτη φορά οι Ειδικές Δυνάμεις Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας λειτουργούσαν με ενιαίο πνεύμα και τρόπο δράσης.

Να υπενθυμίσουμε ότι τον κορμό της Δύναμης «Δ» αποτελούν κυρίως μονάδες των Ειδικών Δυνάμεων και συγκεκριμένα: η Ζ’ Μοίρα Αμφιβίων Καταδρομών (Ζ ΜΑΚ), το Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ), οι Ομάδες Υποβρύχιων Καταστροφών (ΟΥΚ) και η 31η Μοίρα Επιχειρήσεων Έρευνας – Διάσωσης (31 ΜΕΕΔ).

«Ευχαριστώ τον Τάσο Γκουριώτη που μου δίνει την ευκαιρία να προσφέρω στην πόλη μου και να την «καθαρίσουμε» από πάσης φύσεως εγκληματικά στοιχεία τα οποία ενίοτε βρίσκονται και πίσω από τα γραφεία και καταχρώνται τα χρήματα των δημοτών της Γλυφάδας. 

Η μάχη κατά της εγκληματικότητας είναι μόνο ένα άξονας της πολιτικής μας στον δήμο . Μερικά από τα υπόλοιπα προβλήματα της Γλυφάδας για τα οποία θα δώσω όλη μου τη δύναμη προκειμένου είτε τα λάθη του παρελθόντος να διορθωθούν είτε να εμποδίσουμε νέες αποφάσεις επιβάρυνσης της ζωής τον πολιτών της Γλυφάδας είναι η απομάκρυνση των γραμμών του τραμ από το κέντρο της πόλης και η μεταφορά του στο παραλιακό μέτωπο, να καθαρίσει η πόλη από πάσης φύσεως σκουπίδια που την πνίγουν και η δημιουργία θέσεων πάρκινγκ.»