Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών η υποψηφιότητα του συνδυασμού «Η Γλυφάδα Μπροστά» με επικεφαλής τον Τάσο Γκουριώτη

Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών η υποψηφιότητα του συνδυασμού «Η Γλυφάδα Μπροστά» με επικεφαλής τον Τάσο Γκουριώτη

Τον συνδυασμό «H Γλυφάδα Μπροστά» με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου, κατέθεσε σήμερα στο Πρωτοδικείο Αθηνών, η εκλογική ομάδα της παράταξης, με τον επικεφαλής του συνδυασμού Τάσο Γκουριώτη.

Το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Η Γλυφάδα Μπροστά» ξεπερνά κατά 10% το όριο των απαραίτητων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων!

Εξερχόμενος του Πρωτοδικείου Αθηνών, ο υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας Τάσος Γκουριώτης, δήλωσε:

«Καταθέσαμε σήμερα στο Πρωτοδικείο Αθηνών το πλήρες ψηφοδέλτιο με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού «Η Γλυφάδα Μπροστά», για να διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη των δημοτών της Γλυφάδας, προκειμένου να δώσουμε στη πόλη μια νέα ελπίδα, μια νέα πνοή. Ασφάλεια και Ανάπτυξη είναι οι δύο βασικοί πυλώνες της πρότασής μας.

Η «Γλυφάδα Μπροστά» είναι ένας ανεξάρτητος από κόμματα, πολυσυλλεκτικός συνδυασμός, στον οποίο συμμετέχουν άξιοι, καταξιωμένοι και ικανοί συμπολίτες μας από ένα ευρύ φάσμα της γλυφαδιώτικης κοινωνίας. 

Ο συνδυασμός μας αποτελείται από ανθρώπους επιτυχημένους, ο καθένας στον τομέα του, που μπορεί να έχουν διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές αφετηρίες, αλλά συγκλίνουν όλοι στην αγωνία τους για μια Ελλάδα δυνατή και συμπορευόμαστε  ενωμένοι με ένα κοινό στόχο: Να γίνει η Γλυφάδα μια ασφαλής πόλη, μια όμορφη πόλη, χωρίς σκουπίδια, πάσης φύσεως»!