Ο Αλέξανδρος Κρικέλας-Πάσσαρης διοικητικό στέλεχος της ΕΕ στην «Γλυφάδα Μπροστά» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος!

Ο Αλέξανδρος Κρικέλας-Πάσσαρης διοικητικό στέλεχος της ΕΕ στην «Γλυφάδα Μπροστά» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος!

Ενας από τα κορυφαία ελληνικά στελέχη που εργάζονται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο Αλέξανδρος Κρικέλας-Πάσσαρης, εντάχθηκε στην παράταξη «Η Γλυφάδα Μπροστά» του υποψηφίου δημάρχου Τάσου Γκουριώτη και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ο Αλέξανδρος Κρικέλας-Πάσσαρης, υπηρετούσε στην Κομισιόν ως οικονομικός υπεύθυνος για την αγροτική ανάπτυξη στην Ελλάδα, την Κύπρο και το Ηνωμένο Βασίλειο στη μονάδα εξέτασης για τα προϊόντα Π.Ο.Π (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης) και τώρα είναι διοικητικός αξιωματούχος στις σχέσεις της ΕΕ με τις Μ.Κ.Ο.

Γεννήθηκε στην Αθήνα, έχει καταγωγή από την Σύρο.

Αποφοίτησε από το 19ο Λύκειο Αθηνών και στην συνέχεια από την Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης (νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης).

Εργάστηκε ακόμα στην υπηρεσία επίσημων εκδόσεων Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων στην υπηρεσία της επίσημης εφημερίδας.

Επίσης έχει εργαστεί στις διοικητικές υπηρεσίες της Κομισιόν που έχουν σχέση με τη διαχείριση των υποδομών της Επιτροπής στα εστιατόρια παιδικών σταθμών, των κέντρων άθλησης κτλ.

Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ολλανδικά και έχει δύο παιδιά.

Μετά την συνάντησή του με τον υποψήφιο δήμαρχο Τάσο Γκουριώτη δήλωσε σχετικά: «Εντάσσομαι στην παράταξη “Η Γλυφάδα Μπροστά” γιατί πιστεύω ότι οι γνώσεις μου και η εμπειρία μου μπορούν να βοηθήσουν στο να γίνει η Γλυφάδα μια καλύτερη πόλη. Μια πόλη φιλική και ασφαλής για τους κατοίκους της».

Σχολιάζοντας την ένταξη του  Αλέξανδρου Κρικέλα-Πάσσαρη στον συνδυασμό «Η Γλυφάδα Μπροστά» ο επικεφαλής της παράταξης Τάσος Γκουριώτης, δήλωσε: «Είναι ένα εξαιρετικό στέλεχος της ΕΕ, με υψηλή τεχνογνωσία στην διαχείριση θεμάτων που καίνε την πόλη και αφορούν τομείς από τους παιδικούς σταθμούς και τα κέντρα άθλησης, μέχρι την διαχείριση πόρων για κοινωφελή έργα. Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη του και τον καλωσορίζουμε στην παράταξη».