Πρωτοδικείο Αθηνών: «Ναι» στην υποψηφιότητα Τάσου Γκουριώτη για δήμαρχου Γλυφάδας

Πρωτοδικείο Αθηνών: «Ναι» στην υποψηφιότητα Τάσου Γκουριώτη για δήμαρχου Γλυφάδας

Ανακηρύχθηκε και επίσημα με την υπ’αριθμ. 318/2019 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Διαδικασία Εκουσίας Δικαιοδοσίας), η υποψηφιότητα της παράταξης «Η Γλυφάδα Μπροστά» του υποψήφιου δημάρχου της Γλυφάδας Τάσου Γκουριώτη για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου!

Το δικαστήριο αποτελούμενο από τους δικαστές Παναγιώτη Καρακωνσταντή, Πρόεδρο Πρωτοδικών, Εισηγητή, Ιωάννη Μασσαλή και Ελευθέριο Αγγελίδη, Πρωτοδίκες, τους οποίους όρισε ο Προϊστάμενος του Τριμελούς Συμβουλίου Διευθύνσεως του Πρωτοδικείου Αθηνών και τo Γραμματέα Χαράλαμπο Υφαντή, συνεδρίασε δημόσια στο ακροατήριό του στις 11/5/2019 και αποφάσισε την επίσημη ανακήρυξη του συνδυασμού.

Στην απόφασή του έλαβε υπόψη τις δηλώσεις καταρτίσεως συνδυασμών στο Δήμο Γλυφάδας, που επιδόθηκαν στον Πρόεδρο του Δικαστηρίου και αποφάσισε ότι ο συνδυασμός του Τάσου Γκουριώτη πληροί όλες τις αυστηρές προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος προκειμένου να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη ο επικεφαλής της παράταξης «Η Γλυφάδα Μπροστά», Τάσος Γκουριώτης, δήλωσε: «Θα κάνουμε τα πάντα για να γίνει η Γλυφάδα μια ασφαλής πόλη-πρότυπο σε όλη την Ελλάδα. Θα συνεργαστούμε στενά, από όποια θέση αποφασίσει ο λαός της Γλυφάδας και με τους όμορους δήμους προκειμένου να συνθέσουμε ένα πρόγραμμα μείωσης της εγκληματικότητας, βελτίωσης του περιβάλλοντος των επενδύσεων και μείωσης της ανεργίας».