Αρτίν Ασσαντουριάν: Ο γνωστός επιχειρηματίας εντάχθηκε στον συνδυασμό «Η Γλυφάδα Μπροστά»!

Αρτίν Ασσαντουριάν: Ο γνωστός επιχειρηματίας εντάχθηκε στον συνδυασμό «Η Γλυφάδα Μπροστά»!

O Αρτίν Ασσαντουριάν, εξέχων μέλος της αρμενικής κοινότητας στη Γλυφάδα και πρώην μέλος της Αρμενικής Νεολαίας Ελλάδος, εντάχθηκε στον συνδυασμό «Η Γλυφάδα Μπροστά» του ανεξάρτητου υποψήφιου δημάρχου Τάσου Γκουριώτη και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές της 26ης Μαΐου!

Ο Αρτίν Ασσαντουριάν, ιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας ταπητοκαθαριστηρίων «Αραράτ», μετά την συνάντησή του με τον υποψήφιο δήμαρχο Τάσο Γκουριώτη και την προγραμματική συμφωνία τους, δήλωσε σχετικά: «Εντάσσομαι στον συνδυασμό “Η Γλυφάδα Μπροστά” γιατί η Γλυφάδα αξίζει πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που της έχουν δώσει οι τελευταίες δημοτικές διοικήσεις. Ο Τάσος Γκουριώτης είναι άφθαρτος, αλλά έχει αποδείξει από την θητεία του στην κεντρική διοίκηση την αποτελεσματικότητά του και θα μπορέσει να δώσει στην Γλυφάδα την ασφάλεια που χρειάζεται και της χαμένη της αίγλη».

Από την πλευρά του ο Τ.Γκουριώτης, δήλωσε για την ένταξη στον συνδυασμό και την υποψηφιότητα του Αρτίν Ασσαντουριάν: «Ενας επιτυχημένος επιχειρηματίας, προστίθεται στο μείγμα ακαδημαϊκών, οικονομολόγων, στρατιωτικών κλπ. υποψήφιων δημοτικών συμβούλων με την “Γλυφάδα Μπροστά”. Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τον καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας».