«Η Γλυφάδα Μπροστά» αποσύρει τα προεκλογικά της περίπτερα μετά το κύμα εμπρησμών που έπληξε την πόλη

«Η Γλυφάδα Μπροστά» αποσύρει τα προεκλογικά της περίπτερα μετά το κύμα εμπρησμών που έπληξε την πόλη

Από την δημοτική παράταξη «Η Γλυφάδα μπροστά» ανακοινώθηκε ότι σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αδυναμία του Δήμου να προστατέψει τα περίπτερα και τους ανθρώπους των δημοτικών παρατάξεων που τα στελεχώνουν αποσύρει το σύνολο των προεκλογικών περιπτέρων από την πόλη.

Ο συνδυασμός «Η Γλυφάδα Μπροστά» καλεί τον δήμαρχο Γ.Παπανικολάου να αναλάβει τις ευθύνες του για το κύμα εγκληματικότητας που σαρώνει την Γλυφάδα.

Οι δημότες που θέλουν να ενημερωθούν μπορούν να το κάνουν είτε μέσω Διαδικτύου είτε προσερχόμενοι στο προεκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης στην Α.Παπανδρέου 92 και Βουλιαγμένης.

«Είχαμε προειδοποιήσει για την εγκληματικότητα και την ανομία στην Γλυφάδα.’Ήδη οι εγκληματίες αλλοιώνουν το εκλογικό αποτέλεσμα αναγκάζοντάς μας να αποσύρουμε τα εκλογικά μας περίπτερα προκειμένου να διασφαλίσουμε την σωματική ακεραιότητα των πολιτών της Γλυφάδας που τα στελεχώνουν. Η Δημοκρατία πρέπει να αντιδράσει»

Για όσους δεν θυμούνται ακολουθεί το βίντεο με τους «εορτασμούς» με την ρίψη εκατοντάδων βομβών μολότοφ στην Άνω Γλυφάδα από περιθωριακές ομάδες.